enda

Kenneth Laugaard Andersen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Outsider 1:3 2012 Klippeassistent Tv-serie
Outsider 2:3 2012 Klippeassistent Tv-serie
Outsider 3:3 2012 Klippeassistent Tv-serie
Me, myself & Martin Laursen 2012 Klippeassistent DK/Dokumentarfilm
Noget i luften 2011 Klippeassistent DK/Spillefilm
Ballroom Dancer 2011 Klippeassistent DK/Dokumentarfilm
Max Pinlig 2 - sidste skrig 2011 Logger/loader DK/Spillefilm
Submarino 2010 Klippeassistent DK/Spillefilm
Min avatar og mig 2010 Klippeassistent DK/Dokumentarfilm
Tommy 2010 B-klipper DK/Dokumentarfilm
Simon & Malou 2009 Klippeassistent DK/Spillefilm
Dagbog fra midten 2009 B-klipper DK/Dokumentarfilm
The Devilles 2009 Klippeassistent DK/Dokumentarfilm
Bobby 2009 Klippeassistent DK/Kort fiktion
Spillets regler 2008 Klippeassistent DK/Spillefilm
Gaven 2008 Klippeassistent DK/Spillefilm
Deroute 2008 Klippeassistent Tv-serie
Besøget 2008 Klippeassistent DK/Kort fiktion
45 cm - Or Love as a Symbolic Communication Medium 2007 Klippeassistent DK/Kort fiktion
Ung mand falder 2007 Klippeassistent, 2. unit DK/Kort fiktion
AFR 2007 Logger/loader DK/Spillefilm
Tre somre 2006 Klippeassistent DK/Kort fiktion
Klovn 2005 Klippeassistent Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.