enda

Kenneth Mars

(1935 – 2011)

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Maybe Baby 1987 Medvirkende U/Spillefilm
Projekt A - Piratpatruljen 1984 Medvirkende U/Spillefilm
Fletch! Hva' var navnet? 1984 Medvirkende U/Spillefilm
Du er toppen professor 1972 Medvirkende U/Spillefilm
Forår for Hitler 1967 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.