enda

Kenneth Milldoff

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Broen 2 2013 Sven Tv-serie
Beyond 2011 Medvirkende U/Spillefilm
Krøniken 2004 Onkel Bertil Tv-serie
Jeg er din kriger 1997 Excavator driver U/Spillefilm
Lærerinden 1995 Stigs far DK/Spillefilm
Good night Irene 1994 Dr. Berg U/Spillefilm
Arilds tid 1988 Niels Pors U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.