enda

Kenneth Sand

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Fogedretten (oversigt) 2019 Indspilningsleder Fiktionsserie
Fogedretten 1:6 2019 Indspilningsleder Fiktionsserie
Fogedretten 2:6 2019 Indspilningsleder Fiktionsserie
Fogedretten 3:6 2019 Indspilningsleder Fiktionsserie
Fogedretten 4:6 2019 Indspilningsleder Fiktionsserie
Fogedretten 5:6 2019 Indspilningsleder Fiktionsserie
Fogedretten 6:6 2019 Indspilningsleder Fiktionsserie
Det grå guld 2013 Produktionsleder DK/Spillefilm
Versioner 2012 Indspilningsleder DK/Dokumentarfilm
Noter fra kælderen 2011 Indspilningsleder DK/Kort fiktion
Snooze 2008 Indspilningsleder DK/Kort fiktion
Remix 2008 Produktionsleder DK/Spillefilm
Fodboldfjolset fra Parken 2007 Foto Tv-dokumentar
Tre somre 2006 Indspilningsleder DK/Kort fiktion
Instinkt 2006 Indspilningsleder DK/Kort fiktion
Omars jul 2005 Kameraoperatør Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.