enda

Kent Hansen

(1926 – 2015)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Moussa Diallo - manden og musikken 2015 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Bagagerummet 1972 Foto Tv-film
Benzindrengene 1972 Foto Tv-dokumentar
H.C. Andersen som billedkunstner 1969 Foto Tv-dokumentar
Sangerportræt: Ib Hansen 1968 Foto Tv-dokumentar
Ka' De li' østers? 1967 Foto Tv-serie
En ny virkelighed 1963 Foto DK/Dokumentarfilm
Danmark i Europa 1962 Foto DK/Dokumentarfilm
Dansk Landbrug og Fællesmarkedet 1962 Foto DK/Dokumentarfilm
Danmark 1960 1961 Foto DK/Dokumentarfilm
Fornuft og færdsel 1960 Instruktion, Foto DK/Dokumentarfilm
Motorkørsel og færdselsloven 1960 Instruktion, Foto DK/Dokumentarfilm
Pas på gående - gående pas på 1960 Foto DK/Dokumentarfilm
Glas 1959 Foto DK/Dokumentarfilm
Danmarks konge 1957 Foto DK/Dokumentarfilm
Hvor går Karl hen? 1957 Foto DK/Dokumentarfilm
Kongehuset i tre generationer 1955 Foto DK/Dokumentarfilm
Sønderjylland i dag og i morgen 1955 Foto DK/Dokumentarfilm
Levende kyllinger 1953 Foto DK/Dokumentarfilm
Når tågen letter 1950 Foto DK/Dokumentarfilm
Gentofte kommunalbestyrelse 1950 Foto DK/Dokumentarfilm
Copenhagen 1950 Foto DK/Dokumentarfilm
En Reportagefilm om Deres Majestæter 1947 Foto DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.