enda

Kerry Brown

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Brooklyn 2015 Stillfotograf U/Spillefilm
Hercules 2014 Stills U/Spillefilm
Exodus - Gods and Kings 2014 Stills U/Spillefilm
The Counselor 2013 Stills U/Spillefilm
Locke 2013 Stills U/Spillefilm
Prometheus 2012 Stills U/Spillefilm
Kvartetten 2012 Stills U/Spillefilm
Tamara Drewe 2010 Stills U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.