enda

Kevin Costner

(1955 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Molly's Game 2018 Medvirkende U/Spillefilm
Hidden Figures 2016 Medvirkende U/Spillefilm
McFarland, USA 2015 Medvirkende U/Spillefilm
3 Days to Kill 2014 Ethan Renner U/Spillefilm
Black or White 2014 Elliot Anderson U/Spillefilm
The Man Who Saved the World 2014 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Jack Ryan: Shadow Recruit 2014 Thomas Harper U/Spillefilm
Mr. Brooks 2007 Mr. Brooks, Produktion U/Spillefilm
The Guardian 2006 Ben Randall U/Spillefilm
Det ku' ikke være bedre 2005 Denny U/Spillefilm
Rygtet siger... 2005 Beau Burroughs U/Spillefilm
Open Range 2003 Instruktion, Charley Waite, Produktion U/Spillefilm
3000 Miles to Graceland 2001 Murphy U/Spillefilm
For Love of the Game 2000 Billy Chapel U/Spillefilm
Thirteen Days 2000 Kenny O'Donnell, Produktion U/Spillefilm
Brevet i flasken 1999 Garrett Blake, Produktion U/Spillefilm
The postman 1997 Instruktion, The Postman, Producer U/Spillefilm
Tin Cup 1996 Roy McAvoy U/Spillefilm
Waterworld 1995 Medvirkende, Producer U/Spillefilm
Wyatt Earp 1994 Medvirkende, Producer U/Spillefilm
Rapa Nui 1994 Producer U/Spillefilm
A Perfect World 1993 Medvirkende U/Spillefilm
Bodyguard 1992 Medvirkende, Producer U/Spillefilm
Robin Hood: den fredløse 1991 Robin Hood, Producer U/Spillefilm
Robin Hood - den fredløse 1991 Medvirkende U/Spillefilm
JFK 1991 Medvirkende U/Spillefilm
Danser med ulve 1990 Instruktion, Lt. Dunbar, Producer U/Spillefilm
Field of dreams 1989 Medvirkende U/Spillefilm
Revenge - Hævnens pris 1989 Medvirkende U/Spillefilm
En sikker vinder 1988 Medvirkende U/Spillefilm
Fantastiske fortællinger 1987 Medvirkende Tv-film
De uovervindelige 1987 Medvirkende U/Spillefilm
Ingen vej tilbage 1986 Medvirkende U/Spillefilm
Fuld fart over feltet 1985 Medvirkende U/Spillefilm
Farvel til kliken 1985 Medvirkende U/Spillefilm
Silverado 1985 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.