enda

Kevin Feige

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Captain America: The Winter Soldier 2014 Producer U/Spillefilm
Iron Man 3 2013 Producer U/Spillefilm
Thor: The Dark World 2013 Producer U/Spillefilm
The avengers 3D 2012 Producer U/Spillefilm
Thor 2011 Producer U/Spillefilm
Captain America: The First Avenger 2011 Producer U/Spillefilm
Iron Man 2 2010 Producer U/Spillefilm
Iron Man 2008 Producer U/Spillefilm
The Incredible Hulk 2008 Producer U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.