enda

Kevin Hart

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Kæledyrenes Hemmelige Liv 2 2019 (org. version) U/Spillefilm
Filmen om Kaptajn Underhyler 2017 George U/Spillefilm
Central Intelligence 2016 Medvirkende U/Spillefilm
Kæledyrenes hemmelige liv 2016 Snowball U/Spillefilm
The Wedding Ringer 2015 Medvirkende U/Spillefilm
About Last Night 2014 Bernie U/Spillefilm
Tilbage i ringen 2013 Dante Slate, Jr. U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.