enda

Kevin James

(1965 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Paul Blart: Mall Cop 2 2015 Medvirkende U/Spillefilm
Pixels 2015 Medvirkende U/Spillefilm
Drengerøve 2 2013 Eric Lamonsoff U/Spillefilm
Zookeeper 2011 Griffin Keyes, Manus, Producer U/Spillefilm
Drengerøve 2010 Eric Lamonsoff U/Spillefilm
Centervagten 2009 Medvirkende U/Spillefilm
Jeg erklærer jer nu for Chuck og Larry 2007 Larry Valentine U/Spillefilm
Hitch 2005 Albert U/Spillefilm
Det er min krop 1985 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.