enda

Kevin Koch

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Selvhenter 2019 B-tonemester DK/Spillefilm
Psykosia 2019 B-tonemester DK/Spillefilm
The Return 2018 Lyddesign DK/Spillefilm
Brakland 2018 Tonemester, Lydklipper DK/Spillefilm
Hundeliv 2016 Tonemester DK/Spillefilm
Livø 2016 Lyddesign DK/Kort fiktion
Velkommen til Paradis 2015 Lyddesign DK/Kort fiktion
Anton90 2015 Lydklipper Tv-serie
Afvej 2015 Tonemester DK/Kort fiktion
Riders 2015 Tonemester (optagelser) DK/Kort fiktion
Skygge bokser 2014 Tonemester DK/Dokumentarfilm
Krummerne - alt på spil 2014 B-tonemester DK/Spillefilm
Encounters 2014 Lydeffektklipper DK/Spillefilm
Blindgyde 2014 Lydassistent DK/Kort fiktion
Henry ser universet 2013 Musik, Lyd DK/Kort fiktion
Best Man 2013 Tonemester DK/Kort fiktion
Kampen 2013 Lyd DK/Kort fiktion
Millennium 2013 Tonemester DK/Kort fiktion
Reception 2013 Tonemester DK/Kort fiktion
Mommy 2013 Lydklipper DK/Kort fiktion
Laamb 2013 Mixer DK/Dokumentarfilm
Exodus 2013 Boom operator DK/Kort fiktion
Wanker 2012 Lyd DK/Kort fiktion
Guf 2012 Lyd DK/Dokumentarfilm
Happy New Years 2012 Lyddesign DK/Kort fiktion
Daimi 2012 Lydassistent DK/Kort fiktion
Dicte 2012 Lyd, Lydmix DK/Dokumentarfilm
Akvarium 2012 Lyddesign DK/Kort fiktion
Nedtællinger 2012 Lydassistent DK/Kort fiktion
To og to 2011 Tonemester DK/Kort fiktion
Mit blødende hjerte 2011 Tonemester DK/Kort fiktion
Life and times of Don Rosa 2010 Lyddesign DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.