enda

Kevin Macdonald

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Whitney 2018 Instruktion U/Dokumentarfilm
Sky Ladder: The Art of Cai Guo-Qiang 2016 Instruktion U/Dokumentarfilm
The eagle 2011 Instruktion U/Spillefilm
State of play 2009 Instruktion U/Spillefilm
My Enemy's Enemy 2007 Instruktion, Fortæller, Manus, Producer U/Dokumentarfilm
The last King of Scotland 2006 Instruktion U/Spillefilm
One Day in September 1999 Instruktion U/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.