enda

Kevin Pedersen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Danmarks Sønner 2019 Belyser DK/Spillefilm
Kanin 2018 DIT DK/Kort fiktion
Før frosten 2018 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Platy & Puss - de flyvende egern 2017 Manuskript DK/Kort fiktion
Norskov 2 2017 Regi Tv-serie
Needle Boy 2016 Belysningsmester DK/Spillefilm
Drum Solo 2015 Fotograf DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.