enda

Kevin Stitt

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Med livet som indsats 2012 Klip U/Spillefilm
Jack Reacher 2012 Klip U/Spillefilm
Surrogates 2009 Klip U/Spillefilm
Cloverfield 2008 Klip U/Spillefilm
The Kingdom 2007 Klip U/Spillefilm
Elektra 2005 Klip U/Spillefilm
Paycheck 2003 Klip U/Spillefilm
A Knight's Tale 2001 Klip U/Spillefilm
The Last Castle 2001 Klip U/Spillefilm
X-Men 2000 Klip U/Spillefilm
Payback 1999 Klip U/Spillefilm
Breakdown - det kunne ske for dig 1997 Klip U/Spillefilm
Farlige teorier 1997 Klip U/Spillefilm
Flere øjne i natten 1993 Klip U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.