enda

Kevin Thompson

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Young adult 2012 Produktionsdesign U/Spillefilm
Bourne legacy 2012 Produktionsdesign U/Spillefilm
The adjustment bureau 2011 Produktionsdesign U/Spillefilm
Duplicity 2009 Produktionsdesign U/Spillefilm
Did you hear about the Morgans? 2009 Produktionsdesign U/Spillefilm
Michael Clayton 2007 Produktionsdesign U/Spillefilm
Funny Games 2007 Produktionsdesign U/Spillefilm
Trust the man 2006 Produktionsdesign U/Spillefilm
Stranger Than Fiction 2006 Produktionsdesign U/Spillefilm
Igby Goes Down 2002 Produktionsdesign U/Spillefilm
Down to You 2000 Produktionsdesign U/Spillefilm
54 1998 Produktionsdesign U/Spillefilm
Flirting with disaster 1996 Produktionsdesign U/Spillefilm
Kids 1995 Produktionsdesign U/Spillefilm
Little Odessa 1994 Produktionsdesign U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.