enda

Kevin Williamson

(1965 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Scream 4 2011 Manus, Producer U/Spillefilm
Cursed 2005 Manus, Produktion U/Spillefilm
Teaching Mrs. Tingle 1999 Instruktion, Manus U/Spillefilm
The faculty 1998 Manus U/Spillefilm
Scream 2 1997 Manus U/Spillefilm
I know what you did last summer - Jeg ved hvad du gjorde sidste sommer 1997 Manus U/Spillefilm
Scream 1996 Manus U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.