enda

Kim Blidorf

(1981 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Bedre skilt end aldrig 2016 Fotografassistent Tv-serie
Kærlige Kamilla 2013 Instruktion, Manuskript DK/Kort fiktion
Værelse 112 2010 Instruktion, Manus DK/Kort fiktion
I min verden 2006 Manuskonsulent DK/Kort fiktion
Dear Wendy 2005 Special effects DK/Spillefilm
Jolly Roger 2001 Special effects DK/Spillefilm
Jan Guillous Hamilton 1998 Special effects U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.