enda

Kim Lytje

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Svans 2016 Tonemester DK/Kort fiktion
Remix 2008 Tonemester DK/Spillefilm
Verden i Danmark 2007 B-tonemester DK/Dokumentarfilm
Baby 2003 Tonemester DK/Spillefilm
Nattens engel 1998 Lydoptagelser DK/Spillefilm
Filmskolen 1995 Medvirkende Tv-film
Cirkus Ildebrand 1995 B-tonemester DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.