enda

Kim Nørager

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Ninjago: Masters of Spinjitzu 2012 Line producer Tv-serie
Winnie og Karina - The Movie 2009 Location scout DK/Spillefilm
Genbrug 1979 Produktion DK/Dokumentarfilm
Er der ø i giraf? 1976 Produktionsleder DK/Dokumentarfilm
Den sociale virkelighed: Louise 16 år 1975 Produktionsleder DK/Dokumentarfilm
Den sociale virkelighed: Susanne 12 år 1975 Produktionsleder DK/Dokumentarfilm
Den sociale virkelighed: Thomas 15 år 1975 Produktionsleder DK/Dokumentarfilm
Triptycon 1972 Produktion DK/Kort fiktion
Gæsterne 1971 Produktion DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.