enda

Kim Nørrevig

(1947 – 2004)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Begravelsen 2002 Oswald DK/Kort fiktion
Agnethe 2001 Henning DK/Kort fiktion
On the road 2000 Bjarne DK/Kort fiktion
Underholdningschefen 1995 Medvirkende DK/Kort fiktion
Gøngehøvdingen 1992 Svensk dragon Tv-serie
Helte dør aldrig 1976 Medvirkende Tv-film
Jørns historie 1976 Medvirkende Tv-film
Spillet om Vesterbro 1973 Medvirkende Tv-film
Laila Løvehjerte 1972 Væbnernes anfører Tv-film
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.