enda

Kim Scott Sutherland

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Broen 3 2015 Location manager Tv-serie
Headhunter 2009 Location manager DK/Spillefilm
Efter brylluppet 2006 Location manager DK/Spillefilm
Supervoksen 2006 Location manager DK/Spillefilm
Rene hjerter 2006 Location scout DK/Spillefilm
Anna Pihl 2006 Location manager Tv-serie
Kun en pige 1995 Chefrekvisitør DK/Spillefilm
Krummerne 3 - Fars gode idé 1994 Rekvisitør DK/Spillefilm
Drengene fra Sankt Petri 1991 Rekvisitør DK/Spillefilm
Lad isbjørnene danse 1990 Rekvisitør DK/Spillefilm
Sirup 1990 Rekvisitør DK/Spillefilm
Springflod 1990 Rekvisitør DK/Spillefilm
17 op 1989 Regi DK/Spillefilm
Isolde 1989 Rekvisitør DK/Spillefilm
Århus by Night 1989 Rekvisitør DK/Spillefilm
Hip hip hurra 1987 Rekvisitørassistent U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.