enda

Kim Sejer Larsen

(1950 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Det som ingen ved 2008 Grip, 2. unit DK/Spillefilm
45 cm - Or Love as a Symbolic Communication Medium 2007 Grip DK/Kort fiktion
Direktøren for det hele 2006 Grip DK/Spillefilm
Bag det stille ydre 2005 Grip DK/Spillefilm
Hannah Wolfe 2004 Grip DK/Spillefilm
Små skred 2003 Grip DK/Kort fiktion
Til højre ved den gule hund 2003 Grip DK/Spillefilm
Halalabad blues 2002 Grip DK/Spillefilm
Blinkende lygter 2000 Grip DK/Spillefilm
Sunes familie 1997 Grip DK/Spillefilm
Krummernes jul 1996 Grip Tv-serie
Mørkeleg 1996 Grip DK/Spillefilm
Kun en pige 1995 Grip DK/Spillefilm
Sidste time 1995 Grip DK/Spillefilm
Krummerne 1991 Grip DK/Spillefilm
Bare løgn! 1991 Grip DK/Kort fiktion
Syv-et 1990 Foto DK/Kort fiktion
Springflod 1990 Grip DK/Spillefilm
Dagens Donna 1990 Grip DK/Spillefilm
Manden der ville være skyldig 1990 Grip DK/Spillefilm
Sirup 1990 Grip DK/Spillefilm
Århus by Night 1989 Grip DK/Spillefilm
Jydekompagniet 1988 Lys, Grip DK/Spillefilm
Da Lotte blev usynlig 1988 Grip Tv-serie
Guldregn 1988 Grip DK/Spillefilm
Himmel og helvede 1988 Grip DK/Spillefilm
Sidste akt 1987 Lys DK/Spillefilm
Negerkys og labre larver 1987 Grip DK/Spillefilm
Mord i mørket 1986 Lys DK/Spillefilm
Oviri 1986 Lys DK/Spillefilm
Walter og Carlo (2) - yes, det er far 1986 Grip DK/Spillefilm
Elise 1985 Grip DK/Spillefilm
De flyvende djævle 1985 Assistent DK/Spillefilm
Min farmors hus 1984 Grip DK/Spillefilm
Gummi Tarzan 1981 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Undskyld vi er her 1980 Lys DK/Spillefilm
Verden er fuld af børn 1980 Grip, Belysningsassistent DK/Spillefilm
Johnny Larsen 1979 Grip DK/Spillefilm
Krigernes børn 1979 Belysningsassistent, Grip DK/Spillefilm
Vil du se min smukke navle? 1978 Lys, Grip DK/Spillefilm
Honning måne 1978 Grip DK/Spillefilm
Clark 1977 Lys DK/Spillefilm
En forårsdag i helvede 1977 Belyser DK/Dokumentarfilm
Hærværk 1977 Grip, Belysningsassistent DK/Spillefilm
Terror 1977 Grip DK/Spillefilm
Blind makker 1976 Lys, Grip DK/Spillefilm
Den dobbelte mand 1976 Lys DK/Spillefilm
Julefrokosten 1976 Lys DK/Spillefilm
Normannerne 1976 Lys DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.