enda

Kim Sørensen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Drengen der ikke kunne svømme 2011 Mand på tog DK/Kort fiktion
Den du frygter 2008 Stunt performer DK/Spillefilm
Flammen & Citronen 2008 Stunts DK/Spillefilm
Bananen - skræl den før din nabo! 1990 Stunt DK/Spillefilm
Jydekompagniet 3 1989 Stunt DK/Spillefilm
Mord i Paradis 1988 Medvirkende DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.