enda

Kim Veisgaard

(1954 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Tid til forandring 2004 Mand 2 DK/Spillefilm
Krøniken 2004 Kontorchef Mørk Tv-serie
Majoren 1998 Bartender Tv-film
Vildspor 1996 Tobiesen Tv-serie
Sommeren 1995 Aage U/Spillefilm
Længe leve friheden 1993 Medvirkende Tv-film
Gøngehøvdingen 1992 Bødker Tv-serie
Jul på slottet 1986 Junker Juchs Tv-serie
Koks i kulissen 1983 Par på diskotek/mand DK/Spillefilm
Frøken Jensens pensionat 1982 Magnus Bertelsen Tv-serie
De vægelsindede 1978 Medvirkende Tv-film
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.