enda

Kimberly French

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Monster Trucks 2017 Stillfotograf U/Spillefilm
Star Trek Beyond 2016 Stillfotograf U/Spillefilm
Tomorrowland 2015 Stills U/Spillefilm
The Revenant 2015 Stillfotograf U/Spillefilm
Godzilla 2014 Stills U/Spillefilm
Seventh Son 2014 Stills U/Spillefilm
Elysium 2013 Stills U/Spillefilm
This means war 2012 Stills U/Spillefilm
The grey 2012 Stills U/Spillefilm
Red Riding Hood 2011 Stills U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.