enda

King Vidor

(1894 – 1982)

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
The Champ 1980 Instruktion
Krig og fred 1956 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Duel i solen 1946 Instruktion U/Spillefilm
Hallelujah! 1929 Instruktion, Producer U/Spillefilm
En Søn af Folket 1928 Instruktion, Manus, Produktion, Producer U/Spillefilm
Filmens folk 1928 Instruktion U/Spillefilm
Den store Parade 1925 Instruktion U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.