enda

Kirk Douglas

(1916 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Kategori
Den gamles grunker 1994 Medvirkende U/Spillefilm
Oscar - fingrene væk fra min datter 1991 Medvirkende U/Spillefilm
Bare én gang til 1986 Medvirkende U/Spillefilm
Med strømeren i hælene 1983 Medvirkende U/Spillefilm
USS Nimitz ... forsvundet i Stillehavet 1980 Medvirkende U/Spillefilm
Dødskamp på Saturn 3 1980 Medvirkende U/Spillefilm
Cactus Jack 1979 Medvirkende U/Spillefilm
Super 8 manse 1979 Medvirkende U/Spillefilm
Den hemmelige kraft 1978 Peter Sandza U/Spillefilm
Sejren i Entebbe 1976 Medvirkende Tv-film
Eftersøgt for togrøveri 1975 Instruktion, Howard Nightingale, Produktion U/Spillefilm
Musen 1974 Medvirkende Tv-film
Slangen 1970 Medvirkende U/Spillefilm
Ordnede forhold 1969 Medvirkende U/Spillefilm
Mafia-brødrene 1968 Medvirkende U/Spillefilm
Panserdiligencen 1967 Medvirkende U/Spillefilm
Vejen mod vest 1967 Medvirkende U/Spillefilm
Skyggen af en gigant 1966 Medvirkende U/Spillefilm
Telemarkens helte 1965 Medvirkende U/Spillefilm
Første sejr 1965 Medvirkende U/Spillefilm
De tapre er ensomme 1962 Jack Burns U/Spillefilm
Spartacus 1960 Medvirkende U/Spillefilm
The Devil's Disciple 1959 Medvirkende U/Spillefilm
Sparegrisens filmrevy nr. 9 1958 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Ærens vej 1957 Medvirkende U/Spillefilm
Sheriffen fra Dodge City 1957 Medvirkende U/Spillefilm
Van Gogh 1956 Medvirkende U/Spillefilm
En verdensomsejling under havet 1954 Ned Land U/Spillefilm
Illusionernes by 1953 Medvirkende U/Spillefilm
Pelsjægerne 1952 Medvirkende U/Spillefilm
Forsidesensationen 1951 Chuck Tatum U/Spillefilm
Vejen til Santa Loma 1951 Medvirkende U/Spillefilm
Detective Story 1951 Medvirkende U/Spillefilm
Ung mand med trompet 1950 Medvirkende U/Spillefilm
Champion 1949 Medvirkende U/Spillefilm
Fanget af fortiden 1947 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.