enda

Per Kirkeby

(1938 - 2018)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Mand falder 2015 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Det erotiske menneske 2010 Grafik og plakat DK/Spillefilm
Slottet i Italien 2000 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Dancer in the Dark 2000 Painter DK/Spillefilm
Per Kirkeby - Vinterbillede 1996 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Guldalder 1993 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Notater om kærligheden 1989 Scenograf DK/Eksperimentalfilm
Ekspeditionen 1988 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Geologi - er det egentlig videnskab? 1980 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Carl Brummer 1980 Instruktion DK/Eksperimentalfilm
Thorvaldsen I 1980 Instruktion DK/Eksperimentalfilm
Sanct Hansaften-spil 1979 Produktionsdesign Tv-film
Asger Jorn 1977 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Normannerne 1976 Instruktion DK/Spillefilm
Tre piger og en gris 1972 Instruktion, Producent DK/Spillefilm
Da myndighederne sagde stop 1972 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Wilhelm Freddie 1971 Instruktion DK/Eksperimentalfilm
Den gamle maya 1971 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Frændeløs 1970 Instruktion DK/Eksperimentalfilm
Dyrehaven, den romantiske skov 1970 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Nettet 1969 Manus, Tegninger DK/Eksperimentalfilm
Dyrehavefilmen 1969 Foto DK/Eksperimentalfilm
Rødovrefilmen 1969 Foto DK/Eksperimentalfilm
Notater om Nato 1969 Tegninger DK/Dokumentarfilm
Brigitte Bardot 1968 Instruktion DK/Kort fiktion
Ofelias blomster 1968 Produktionsdesign DK/Eksperimentalfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.