enda
Person

Kirsten Andreasen

(1898 – 1983)

Skuespiller. Født 11/9 1898, død 13/7 1983.

Filmografi
Titel År Funktion Kategori
Kispus 1956 Fru Rasmussen, rengøringsdame DK/Spillefilm
Ta'', hvad du vil ha'' 1947 Medvirkende DK/Spillefilm
Ditte Menneskebarn 1946 Medvirkende DK/Spillefilm
En ny Dag gryer 1945 Medvirkende DK/Spillefilm
Det store Ansvar 1944 Medvirkende DK/Spillefilm
Ungdommens rus 1943 Medvirkende DK/Kort fiktion
Vredens Dag 1943 Medvirkende DK/Spillefilm
Mulden drager 1942 Medvirkende DK/Kort fiktion
Naar Bønder elsker 1942 Medvirkende DK/Spillefilm