enda

Kirsten Andreasen

(1898 – 1983)

Skuespiller. Født 11/9 1898, død 13/7 1983.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Kispus 1956 Fru Rasmussen, rengøringsdame DK/Spillefilm
Ta', hvad du vil ha' 1947 Medvirkende DK/Spillefilm
Ditte menneskebarn 1946 Medvirkende DK/Spillefilm
En ny Dag gryer 1945 Medvirkende DK/Spillefilm
Det store Ansvar 1944 Medvirkende DK/Spillefilm
Ungdommens rus 1943 Medvirkende DK/Kort fiktion
Vredens Dag 1943 Medvirkende DK/Spillefilm
Mulden drager 1942 Medvirkende DK/Kort fiktion
Naar Bønder elsker 1942 Medvirkende DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.