enda

Kirsten Bundgaard

(1925 – 1975)

Instruktør, manuskriptforfatter og oversætter. Født 27/1 1925 (K. Dreyer) i Kolding, død 9/2 1975 - 50 år gammel.

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Andre folks børn 1958 Manus DK/Spillefilm
Husmoderafløsning 1956 Instruktion, Manus DK/Dokumentarfilm
God tur 1956 Instruktion, Manus DK/Dokumentarfilm
Noget om Norden 1956 Speakerkommentar DK/Dokumentarfilm
Strygejernet 1955 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Symaskinen 1955 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Lady og vagabonden 1955 Oversættelse (dansk) U/Spillefilm
Peter Pan 1953 Oversættelse U/Spillefilm
A visit to Denmark 1952 Manus DK/Dokumentarfilm
Hanen, der ikke ville gale 1950 Instruktion, Manus, Speaker, Klip DK/Kort fiktion
Saadan skal de vaske, fru Jensen 1950 Instruktion DK/Reklamefilm
Sådan skal De vaske, Fru Jensen 1950 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Diakonisse 1950 Manus DK/Dokumentarfilm
Til Peter fra Far & Mor Instruktion DK/Dokumentarfilm
Det flasker sig Manus DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.