enda

Kirsten Cenius

(1943 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Garfield 2 2006 Christophe U/Spillefilm
Den lille gris flyver 2004 Fortæller DK/Kort fiktion
De grønne is 2002 Fortæller DK/Dokumentarfilm
Operation Negerkys 1996 Instruktion Tv-serie
Rasmus Klump bygger skib 1996 Mor Klump DK/Kort fiktion
Rasmus Klump sejler Jorden rundt 1996 Mor Klump DK/Kort fiktion
Babe - den kække gris 1995 Stemme U/Spillefilm
Tommelise 1994 Stemme U/Spillefilm
Slaget på tasken 1993 Medvirkende Tv-film
Tre ludere og en lommetyv 1993 Medvirkende Tv-serie
Min krop er min 1992 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Mumitrolden og kometen 1992 Stemme U/Spillefilm
Mumitrolden og hans venner 1992 Stemme U/Spillefilm
Skønheden og udyret 1991 Mrs. Potts U/Spillefilm
Begær, lighed og broderskab 1990 Nina Lange Tv-serie
Ugeavisen 1990 Sygeplejerske Tv-serie
Station 13 1988 Lena, vagthavende politiassistent Tv-serie
Skattekortet 1988 Natten Tv-serie
Guldregn 1988 Nannas mor DK/Spillefilm
Een gang strømer... 1987 Medvirkende Tv-serie
Ingen kære mor 1985 Lola Tv-film
Livet er en god grund 1985 Inger Hansen Tv-film
To af en slags 1982 Medvirkende Tv-film
Rosa og Susanne fra Nuuk 1982 Speaker DK/Dokumentarfilm
Verden er fuld af børn 1980 Gæst ved Lisbeths fest DK/Spillefilm
Er det løgn, hva' jeg si'r? 1978 Medvirkende Tv-film
Aristocats 1970 Amelia (1994-versionen) U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.