enda

Kirsten Hansen-Møller

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Mesterdetektiven Basil Mus 1986 Bar-servitrice U/Spillefilm
Midt om natten 1984 Sygeplejerske DK/Spillefilm
Med Lille Klas i kufferten 1983 Dansk stemme for (4) U/Spillefilm
Pelle Haleløs 1981 Stemme U/Spillefilm
Mads og Mikkel 1981 Mille U/Spillefilm
Næste stop - Paradis 1980 Johns kone DK/Spillefilm
Dina 1979 Medvirkende Tv-film
Sanct Hansaften-spil 1979 Medvirkende Tv-film
Fruentimmerskolen 1978 Medvirkende Tv-film
Matador 1978 Marie Hansen Tv-serie
Olsen-banden går i krig 1978 Kantinedame DK/Spillefilm
Olsen-banden deruda' 1977 Passager DK/Spillefilm
Olsen-banden på sporet 1975 Politibetjentens kone DK/Spillefilm
Den stundesløse 1973 Anne Tv-film
Rejsekammeraten 1972 Stemme Tv-film
Mascarade 1972 Leonora Tv-film
Manden på Svanegården 1972 Sonja, servitrice DK/Spillefilm
Ballade på Christianshavn 1971 Rikke DK/Spillefilm
Frøken Rosita - Blomsternes sprog 1970 Gammeljomfru Tv-film
Svejk i anden verdenskrig 1970 Kati Tv-film
Huset på Christianshavn 1970 Rikke Tv-serie
Olsen-banden på spanden 1969 Medvirkende DK/Spillefilm
Det er ikke til at bære 1968 Medvirkende Tv-film
Det var en lørdag aften 1968 Sygeplejerske DK/Spillefilm
Mig og min lillebror og storsmuglerne 1968 Hanne, servitrice DK/Spillefilm
I stykker 1966 Klinikdamen Tv-film
Dumbo 1941 Elefant U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.