enda

Kirsten Hermansen

(1930 - )

Operasangerinde, skuespillerinde. Født 21/2 1930.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Matador 1978 Koncertsangerinde Tv-serie
Sommer i Tyrol 1964 Byrådsmedlem DK/Spillefilm
La serva padrona 1956 Medvirkende Tv-film
Violante 1956 Medvirkende Tv-film
Gammeljomfruen og tyven 1955 Medvirkende Tv-film
Fyrtøjet 1946 Prinsessen DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.