enda

Kirsten Passer

(1930 – 2012)

Skuespiller. Født 13/3 1930, død 22/3 2012 - 82 år gammel. Søster til Dirch Passer.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Brand-Børge rykker ud 1976 Kokkepige DK/Spillefilm
Der må være en sengekant 1975 Tolk DK/Spillefilm
Romantik på sengekanten 1973 Lægesekretær DK/Spillefilm
Motorvej på sengekanten 1972 Anna DK/Spillefilm
Rektor på sengekanten 1972 Dr. Petersen DK/Spillefilm
Tandlæge på sengekanten 1971 Indehaver af massageklinik DK/Spillefilm
Den røde rubin 1970 Lægen DK/Spillefilm
Far laver sovsen 1967 Frøken Mortensen DK/Spillefilm
Min kones ferie 1967 Lensbaronessen DK/Spillefilm
Mig og min lillebror 1967 Medvirkende DK/Spillefilm
Passer passer piger 1965 En bogagent DK/Spillefilm
Når enden er go' 1964 Medvirkende DK/Spillefilm
Tony tegner en hest 1963 Den nye pige Tv-film
Pigen og pressefotografen 1963 Stuepige DK/Spillefilm
Der brænder en ild 1962 Kvinde, hvis bil bliver påkørt DK/Spillefilm
Far til fire med fuld musik 1961 Frk. Ludvigsen, lærerinde DK/Spillefilm
Poeten og Lillemor i forårshumør 1961 Togpassager DK/Spillefilm
Elefanter på loftet 1960 Mrs. Kelly DK/Spillefilm
Den sidste vinter 1960 Ellen DK/Spillefilm
Far til fire på Bornholm 1959 Lærerinde DK/Spillefilm
Ung kærlighed 1958 Sofie DK/Spillefilm
Far til fire og ulveungerne 1958 Læreinde DK/Spillefilm
Vagabonderne på Bakkegaarden 1958 Inga, en ung pige i banken DK/Spillefilm
Natlogi betalt 1957 Amerikanerpige DK/Spillefilm
Far til fire og onkel Sofus 1957 Lærerinde DK/Spillefilm
Taxa K 1640 efterlyses 1956 Anden radiodame på Taxa DK/Spillefilm
Den kloge mand 1956 Kirsten, Lillis studiekammerat DK/Spillefilm
Far til fire i byen 1956 En lærerinde i første klasse DK/Spillefilm
Altid ballade 1955 Edith DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.