enda

Kirsten Thorup

(1942 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Baby 2003 Manuskonsulent DK/Spillefilm
Lykken er en underlig fisk 1989 Manuskonsulent DK/Spillefilm
En verden til forskel 1989 Manuskonsulent DK/Spillefilm
Ballerup Boulevard 1986 Manuskonsulent DK/Spillefilm
Du er smuk - jeg elsker dig 1981 Manus Tv-film
Krigsdøtre 1981 Manus Tv-serie
Else Kant 1978 Manus Tv-serie
Inden vi vågner 1976 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Den dobbelte mand 1976 Manus DK/Spillefilm
Helte dør aldrig 1976 Manus Tv-film
Lyse udsigter 1976 Oversættelse Tv-film
Søndage med Lydia 1975 Manus Tv-film
Hvornår dør Maria? 1972 Manus Tv-film
Borgerlig lykke 1971 Manus DK/Kort fiktion
Sæsonen slutter 1971 Manus Tv-film
Frisørinden 1971 Manus Tv-film
Udsigt til i morgen 1970 Manus DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.