enda

Kirsten Verner

(1927 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Tango for tre 1994 Medvirkende Tv-serie
Laila Løvehjerte 1972 Campingkonen Tv-film
Frøken Rosita - Blomsternes sprog 1970 Gammeljomfru Tv-film
Skyggedans 1960 Medvirkende Tv-film
Ballade på Bullerborg 1959 Gurli, kropige DK/Spillefilm
Min datter Nelly 1955 Nellys veninde DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.