enda

Kirstie Alley

(1955 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Harry - stykke for stykke 1997 Joan U/Spillefilm
To tøser ta'r affære 1995 Diane Barrows U/Spillefilm
Det er os der snakker nu! 1993 Medvirkende U/Spillefilm
Det er os der snakker 1990 Medvirkende U/Spillefilm
En rodet affære 1990 Medvirkende U/Spillefilm
Her bor de gale 1990 Medvirkende U/Spillefilm
Det er mig der snakker 1989 Medvirkende U/Spillefilm
Jagten på en morder 1988 Medvirkende U/Spillefilm
Op og bestå, drenge! 1987 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.