enda

Kit Goetz

(1949 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Cirkeline, Coco og det vilde næsehorn 2018 Manuskript DK/Spillefilm
Buoy 2005 Medvirkende DK/Kort fiktion
Cirkeline og verdens mindste superhelt 2004 Manus DK/Spillefilm
Blyppernes første år 1999 Manus Tv-serie
Far, mor og Blyp 1996 Manus Tv-serie
Smukke dreng 1993 Mor, Casting DK/Spillefilm
Kys mor, skat! 1990 Medvirkende DK/Kort fiktion
Falske billeder 1989 Manus DK/Kort fiktion
Felix 1982 Medvirkende DK/Spillefilm
Aftenlandet 1977 Medvirkende DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.