enda
Person

Kjeld Arnholtz

(1928 – 2011)

Filmfotograf. Født 18/2 1928, død 6/2 2011 - 82 år gammel.

Uddannet hos Dansk Film Co. omkring 1944. Ansat ved Minerva Film 1947-50, Saga Studio 1950-56 og Palladium 1957-60. Filmkonsulent og fotograf hos Lego System 1962-65 og derefter ansat ved TV i Århus.

Filmografi
Titel År Funktion Kategori
Natten i ventesalen 1974 Foto Tv-film
Jap 1973 Foto Tv-film
Gips 1973 Foto Tv-film
Joan 1972 Foto Tv-film
Forfremmelsen 1971 Foto Tv-film
Hele Danmarks radio 1965 Foto DK/Dokumentarfilm
Prinsesse for en dag 1962 Foto DK/Spillefilm
Ren besked - om snavs 1962 Foto DK/Dokumentarfilm
Harry og kammertjeneren 1961 Foto DK/Spillefilm
Den grønne elevator 1961 Foto DK/Spillefilm
Gymnasiepigen 1960 Foto DK/Spillefilm
Den sidste vinter 1960 Fotograf DK/Spillefilm
Ballade på Bullerborg 1959 Foto DK/Spillefilm
Pigen i søgelyset 1959 Foto DK/Spillefilm
3 må man være 1959 Foto DK/Spillefilm
Frøen 1959 B-fotograf U/Spillefilm
Soldaterkammerater 1958 Foto DK/Spillefilm
Mor skal giftes 1958 Foto DK/Spillefilm
Det lille hotel 1958 Foto DK/Spillefilm
Kristen Bording 1958 Foto DK/Dokumentarfilm
Manden, der ikke ku'' sige nej 1958 Kameraoperatør U/Spillefilm
Englen i sort 1957 Foto DK/Spillefilm
Ingen tid til kærtegn 1957 Foto DK/Spillefilm
Blændværk 1955 Foto DK/Spillefilm
I kongens klæ''r 1954 Foto DK/Spillefilm
Hendes store aften 1954 Foto DK/Spillefilm
Kriminalsagen Tove Andersen 1953 Foto DK/Spillefilm
En borgerpligt 1953 Foto DK/Dokumentarfilm
Fra den gamle købmandsgård 1951 Foto DK/Spillefilm
Lyntoget 1951 Foto DK/Spillefilm
Unge piger forsvinder i København 1951 Kameraoperatør DK/Spillefilm
Dissektion af marsvin 1950 Foto DK/Dokumentarfilm
Sådan skal De vaske, Fru Jensen 1950 Foto DK/Reklamefilm