enda

Kjeld Hansen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Diplomatiets fortrop 2004 Lyd DK/Dokumentarfilm
Line 1975 Lyd DK/Dokumentarfilm
Thy-lejren 1970 1974 Lyd DK/Dokumentarfilm
Er kongen død? 1973 Lyd DK/Dokumentarfilm
Stof 1971 Lyd DK/Dokumentarfilm
Nadveren 1971 Live-show-artist DK/Eksperimentalfilm
Forbi - fordi 1970 Lyd DK/Dokumentarfilm
Dyrehavefilmen 1969 Foto DK/Eksperimentalfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.