enda

Kjeld Jensen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Der var krig i verden 1977 Produktionsdesign, Medvirkende Tv-serie
Cirkus Buster 1961 Rekvisitør DK/Spillefilm
Forelsket i København 1960 Rekvisitør DK/Spillefilm
6-dagesløbet 1958 Assistent, Produktionsassistent DK/Spillefilm
Guld og grønne skove 1958 Produktionsassistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.