enda

Kjeld Løfting

(1950 – 2006)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
De frigjorte 1993 Falsk læge DK/Spillefilm
Rami og Julie 1988 Bob DK/Spillefilm
Hærvejen 1983 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Syv billeder fra Hærvejen 1983 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Gummi Tarzan 1981 Klasselærer DK/Spillefilm
Slingrevalsen 1981 Ulrik DK/Spillefilm
Attentat 1980 Mistænkt, der begår selvmord DK/Spillefilm
Matador 1978 Ekspedient Tv-serie
Vinterbørn 1978 Læge DK/Spillefilm
En by i provinsen 1976 Benny, Kokkeelev Tv-serie
Præsten i Vejlby 1972 Produktionsleder DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.