enda

Kjeld Stanley

(1935 – 1977)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Lille mand, pas på! 1968 Toc DK/Spillefilm
Sømand i knibe 1960 Sømand DK/Spillefilm
Det skete på Møllegaarden 1960 Dansende ved byfest DK/Spillefilm
De sjove år 1959 Bud hos ekspresfirmaet DK/Spillefilm
Far til fire og onkel Sofus 1957 Vinker fra kajen DK/Spillefilm
Bundfald 1957 Jalle DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.