enda

Kjell Bergqvist

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Springfloden 2016 Medvirkende Tv-serie
Monica Z 2013 Pappa U/Spillefilm
Jan Guillous Ondskab 2003 Ekengren U/Spillefilm
Den bästa sommaren 2000 Ynge Johansson U/Spillefilm
Manden på balkonen 1993 Medvirkende U/Spillefilm
Brandbilen som forsvandt 1993 Medvirkende U/Spillefilm
Bödeln och skökan 1986 Medvirkende Tv-film
Jack 1976 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.