enda

K.K. Barrett

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Hende 2013 Produktionsdesign U/Spillefilm
Ekstremt højt og utrolig tæt på 2012 Produktionsdesign U/Spillefilm
Where the Wild Things Are 2010 Produktionsdesign U/Spillefilm
Marie Antoinette 2006 Produktionsdesign U/Spillefilm
I Heart Huckabees 2004 Produktionsdesign U/Spillefilm
Lost in Translation 2003 Produktionsdesign U/Spillefilm
Orkidé-tyven 2002 Produktionsdesign U/Spillefilm
Human Nature 2001 Produktionsdesign U/Spillefilm
Being John Malkovich 1999 Produktionsdesign U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.