enda

Klaus Badelt

(1967 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Asterix - Obelix og briterne - 3 D 2012 Musik U/Spillefilm
Alt for hende 2010 Musik U/Spillefilm
Heartbreaker 2010 Musik U/Spillefilm
Dragejægerne 2008 Musik U/Spillefilm
Killshot 2008 Komponist U/Spillefilm
Teenage mutant ninja turtles 2007 Musik U/Spillefilm
Forvarsel 2007 Musik U/Spillefilm
Poseidon 2006 Musik U/Spillefilm
16 blocks 2006 Musik U/Spillefilm
Ultraviolet 2006 Musik U/Spillefilm
Rescue Dawn 2006 Musik U/Spillefilm
Catwoman 2004 Musik U/Spillefilm
The Recruit 2003 Musik U/Spillefilm
Basic 2003 Musik U/Spillefilm
Pirates of the Caribbean - Den sorte forbandelse 2003 Musik U/Spillefilm
Ned Kelly 2003 Musik U/Spillefilm
Time Machine 2002 Musik U/Spillefilm
K-19 2002 Musik U/Spillefilm
Løftet - the Pledge 2001 Musik U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.