enda

Klaus Hoffmeyer

(1938 - )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Menneskereden 1999 Instruktion Tv-film
Wolfgang 1997 Werner DK/Kort fiktion
Dette er et tv-apparat 1980 Instruktion Tv-film
De vægelsindede 1978 Instruktion Tv-film
Thelma og Irene 1977 Instruktion Tv-film
Ellens sang 1975 Instruktion Tv-film
Tv-stykket 1974 Instruktion Tv-film
Hashtræet 1973 Instruktion Tv-film
Friere 1973 Instruktion Tv-film
Jonas 1971 Instruktion Tv-film
Det moderne menneskes muligheder for sjælelige oplevelser i en teknisk tid 1971 Instruktion Tv-film
Ikke et ord om Harald 1970 Instruktion Tv-film
Mildest talt "Dimensionspigen" 1970 Instruktion Tv-film
Resternes politik 1969 Instruktion Tv-film
Mildest talt 1969 Instruktion Tv-film
Dværgen, der blev væk 1968 Instruktion Tv-film
Det tvungne giftermål 1967 Instruktion Tv-film
Stillads 2 1966 Instruktion Tv-film
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.