enda

Klaus Kinski

(1926 – 1991)

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Min bedste uven 1999 Medvirkende U/Dokumentarfilm
Cobra Verde 1988 Medvirkende U/Spillefilm
Commando Leopard 1985 Medvirkende U/Spillefilm
Iscenesat 1984 Medvirkende U/Spillefilm
Kodenavn: De vilde gæs 1984 Medvirkende U/Spillefilm
Farligt bytte 1982 Medvirkende U/Spillefilm
Besat af en drøm 1982 Medvirkende U/Dokumentarfilm
Love and money 1981 Medvirkende U/Spillefilm
Fitzcarraldo 1981 Medvirkende U/Spillefilm
Woyzeck 1979 Medvirkende U/Spillefilm
Nosferatu - Vampyren 1978 Medvirkende U/Spillefilm
Jack the Ripper 1976 Jack the Ripper U/Spillefilm
Jeg hedder stadig Nobody 1975 Medvirkende U/Spillefilm
Shanghai Joe - Texas' jernnæve 1973 Medvirkende U/Spillefilm
Aguirre - den gale erobrer 1972 Medvirkende U/Spillefilm
Venus in Furs 1969 Medvirkende U/Spillefilm
Den stumme hævner 1968 Loco U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.