enda

Klaus Lynggaard

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Væbnet med ord & vinger 2018 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Nissernes ø 2003 Dansk Vestindisk nisse #1 Tv-serie
Onkel Danny - Portræt af en karma cowboy 2002 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Billeddagbog 1984 Klip DK/Dokumentarfilm
Andre folks børn 1982 Klip DK/Dokumentarfilm
Underdogs 1980 Instruktion DK/Eksperimentalfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.