enda

Klaus Nielsen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
I krydsild 1965 Medvirkende Tv-film
Pernilles korte frøkenstand 1964 Medvirkende Tv-film
Et minde om to mandage 1964 Medvirkende Tv-film
Tine 1964 Soldat DK/Spillefilm
Jimmys tog 1963 Medvirkende Tv-film
Hvad med os? 1963 Bargæst DK/Spillefilm
Den sidste vinter 1960 Modstandsmand der udskifter film DK/Spillefilm
Skibet er ladet med - 1960 Matros med brændevin DK/Spillefilm
Galt nummer 1957 Medvirkende Tv-film
Taxa K 1640 efterlyses 1956 Mand på banegården DK/Spillefilm
Penge med posten 1956 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
En straffesag 1955 Medvirkende DK/Kort fiktion
Der kom en dag 1955 Frihedskæmper DK/Spillefilm
Det gamle guld 1951 Ung mand ved sommerfest DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.